خبرگزاری فارس: جمعی از دانشجویان واحد خواهران دانشگاه امام صادق(ع) با صدور بیانیهای حمایت خود را از محمود احمدینژاد در انتخابات ریاست جمهوری دهم اعلام کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس متن کامل بیانیه انتخاباتی جمعی از دانشجویان خواهر دانشگاه امام صادق(ع) در حمایت از محمود احمدینژاد به شرح ذیل است:
"کسی را برگزینید که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند و از درد مردم احساس درد کند، با مردم یگانه و صمیمی باشد، ساده زیست باشد و خود و خانواده و نزدیکانش از فساد و اشرافیگری و اسراف دور باشند و ... با این شاخص ها درمیان نامزدها جستجو کنید تا آگاهانه به صالحترین فرد برسید. سپس با قصد قربت به آنچه رسیدید رأی دهید تا خداوند به شما اجر دهد. " (از سخنان رهبر معظم انقلاب در اجتماع مردم کردستان - 22/2/88)
با نزدیک شدن به دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، دغدغه و نگرانی اهالی انقلاب اسلامی و دلسوزان نظام اسلامی برای برپایی انتخابات سالم و تحقق انتخاب اصلح فزونی مییابد. در این ایام دلسپردگان به راه روشن امام خمینی(قده) و راهسپاران این راه نیک دریافتهاند که هر نوع غفلت و کوتاهی در تبیین درست این راه در زمان کنونی، میتواند برای نظام اسلامی و خدمتگزاران راستین آن پیامدهای سنگینی داشته باشد. از اینرو ما دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) با توجه به درکی که از موقعیت خطیر کنونی و نقش مهم نیروهای مردمی مخصوصا دانشگاهیان و دانشجویان در این عرصه داریم، بر خود فرض میبینیم که در جهت ایجاد فضای پرنشاط، پویا و شفاف در انتخابات قدم برداریم.
به نظر میرسد آنچه در این روزها کمتر ذکر میشود، شاخصها و معیارهای روشن برای انتخاب کاندیدای اصلح ریاست جمهوری است و آنچه بیشتر مطرح است، علیرغم همه شعارهایی که در مورد سلامت فضای تبلیغات انتخاباتی و اخلاقگرایی در این عرصه داده میشود، ، تخریب و تخطئه رقیب است که ظاهرا همه کاندیداهای مطرح هم بر آن اتفاق نظر دارند که همانا رئیس دولت کنونی است. غافل از اینکه اگر منتقد امروز، رئیس جمهور فردا باشد، به میزان شدت و کثرت اینگونه انتقادات، انتظار مردم از او و مسئولیتش سنگین است. دوراندیشی و آینده نگری اقتضا میکند که عنان انتقادات مخرب و ناروا نسبت به دولت کنونی که گاه تا حد تخریب و زیر سوال بردن نظام جمهوری اسلامی پیش میرود، نگه داشته شود. بگذریم از فردای آخرت که خیلیها این روزها کمتر فرصت فکر کردن به آنرا دارند و درآن روز این دست و پا و اعضا و جوارحند که حرف میزنند و نه زبان؛ و درآن روز مجال هیچ توجیه و و سفسطه و مغلطه نیست. اما آنچه مهمترین شاخصهای کاندیدای اصلح ریاست جمهوری از نظر ماست.
1-کاندیدای اصلح کسی است که با شاخصهایی که حضرت امام(ره) در سالیان پیشین و رهبر معظم انقلاب در حال حاضر مطرح ساخته و میسازند، حداکثر همخوانی را داشته باشد که مهمترین آنها باور قطعی به حقانیت جمهوری اسلامی، دوری از گرایش به سلطه بیگانه و پرهیز از تجملگرایی و اشرافیت است.
2-در حکومت جمهوری اسلامی که قانون اساسی آن با دست و اندیشه بهترین یاران امام، که بسیاریشان هم رهسپار دیار شهیدان شدهاند، تدوین گشته، پایبندی به قانون اساسی و مهمترین فصلالخطاب آن یعنی اصل ولایتفقیه از مهمترین شاخصهای کاندیدای ریاست جمهوری است. چنین پایبندی مبنا و چارچوب کار رئیس جمهور را تعیین میکند. رئیسجمهوری که به این شاخص پایبند نباشد، بر چه اساس و در کدام مسیر میخواهد حرکت و کار کند؟
3-دوری از وابستگی تام و تمام کاندیدای ریاست جمهوری به یک حزب و جریان خاص سیاسی، مخصوصا اگر این جریان از مبانی اصلی نظام جمهوری اسلامی فاصله گرفته باشد. نبود چنین شاخصی در یک رئیسجمهور میتواند کشور و روند اداره آنرا به ورطه انحراف و تباهی بکشاند.
4-داشتن سوابق روشن مخصوصا در عرصه کار اجرایی که به مراتب بیش از حرفها و شعارهای انتخاباتی که غالباً جز برای تبلیغات خاصیت دیگری ندارد و معمولا فاقد ضمانت اجرایی است، روشنگر توان و کارآمدی واقعی افراد است.
5-پرکار بودن و درمسیر خدمت به مردم روز را از شب نشناختن فردی که به لحظه لحظه قرار گرفتن در مسند ریاست جمهوری رنگ تلاش و پشتکار ببخشد. یادآوری این نکته ضروری است که نه ما و نه هیچ فرد و جریانی نیست که بتواند ادعا کند که این شاخصها و شاخصهای دیگر از این دست به صورت کامل و ایدهآل در وجود یک کاندیدا محقق شده است. به بیان دیگر فردی که جامع همه این جهات در حد ایدهآل باشد، وجود ندارد. آنچه در شرایط کنونی باید به آن پرداخت، یافتن و انتخاب کاندیدایی است که به شکل نسبی به این شاخصها نزدیکتر باشد و این فرد از دیدگاه ما کسی جز معلم درد آشنای دانشگاه خدمتگزار دلسوز جامعه جناب آقای دکتر احمدینژاد نیست. این حرف به آن معنا نیست که ما چشم بر ضعفها و کاستیهایی که در دولت نهم بوده، بستهایم. ما هم بسیاری از نقدهای منصفانه، و نه انتقادهای ناروا و ادعاهای کذب، را میپذیریم و بر عهده همه دلسوزان بصیر و صاحبنظر میبینیم که در جهت اصلاح و بهبود شرایط کشور در دوره بعدی ریاست جمهوری ایشان مشارکت فعال و موثر داشته باشند. اما در عین حال اعتقاد داریم که حق ملت مسلمان است که از سرمایه تجربه و سابقه چهار ساله ایشان برای اداره و پیشرفت کشور بهره ببرد و وظیفه ایشان است که در صورت انتخاب شدن از همه نیروهای بالقوه و بالفعل که صلاحیت بکارگیری دارند، در این مسیر سود ببرد.
در پایان، همین بیانیه را فرصتی مغتنم میدانیم برای اینکه از آقای احمدینژاد، که به گمان ما پیروز انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری است، تقاضا کنیم که در عرصههایی چون امور زنان و مسائل جوانان با نگاهی همهجانبهنگر و واقعبین به حرکتهای مبنایی سنجیده و موثر دست زنند که زنان و جوانان مومن از مهمترین حامیان و طرفداران ایشانند و میتوانند در جریان اداره امور در عرصه اندیشه و عمل هم بزرگترین یاوران ایشان باشند.
انتهای پیام/ک